De Schapencup (30+)

De SchapenCup, tien jaar de traditionele seizoenopening van het derde elftal van VV Texel '94, is weer terug. Het 7 tegen 7-toernooi voor voetballers van 30 jaar en ouder wordt gehouden begin september.

De afstanden op het veld zijn langer geworden of de voetballers een dagje ouder, daarom wordt er gespeeld op een half veld. Niet het presteren staat centraal, maar een recreatieve manier een potje voetballen met en tegen leeftijdsgenoten. Er zijn veel inschrijvingen van oud-voetballers van het eiland en van daarbuiten, zoals teams uit Amsterdam, Veenendaal en Soest. De organisatie zorgt voor de nodige vernieuwingen. In ieder geval komt er een nieuwe unieke en veel te grote wisselbeker, aangezien de oude Cup jaarlijks wordt uitgereikt tijdens het G-toernooi van V.V. Texel '94. Een geste van de organisatie na de laatste editie.

Voor meer info kun je contact opnemen met de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ook de eigen Schapencup Facebookpagina voor al het laatste nieuws:

https://www.facebook.com/schapencup/

image001image002 image003 image004